top of page
THE18STUDIO 17.jpg

HOW WE WORK

1

PICK A DATE + TIMESLOT

Bekijk gemakkelijk de beschikbaarheid van de studio via ons boekingssysteem. Onze agenda is ten alle tijden up to date. Heb je de planning al bepaald? Dan is het tijd om jouw datum & tijdslot te boeken. We adviseren je om voor een ruim tijdslot te gaan. Zodat jij rustig de tijd hebt om jouw settings op te bouwen, modellen in de visagie te zetten en natuurlijk een kopje koffie. Let op! Wij kunnen verlenging van jouw shoot op de dag zelf niet garanderen i.v.m. eventuele boekingen na jou. Het opzetten en afbouwen van jouw shoot zit ook bij het tijdslot in. Ditzelfde geldt voor haar & visagie. 

2

VUL JE GEGEVENS IN

Als de planning rond is kun je jouw gegevens invullen voor de boeking. Deze hebben wij later nodig om de factuur op te maken en zodat we ons kunnen voorbereiden op jouw komst. 

3

BEVESTIG JE BOEKING

Heb je al jouw gegevens ingevuld? Dan kun je jouw boeking voltooien. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, daarom mailen we jou binnen 24 uur met een bevestiging en de factuur. Uiteraard voorzien we je ook van extra informatie over de studio zoals route beschrijving, what's included en onze huisregels. Hou er ook rekening mee dat wij altijd werken met een voorafbetaling.

Creëer eindeloos veel mogelijkheden met onze  luxe interieur items, we dare you to be creative.

NB_18957.jpg

WHEN YOU BOOKED

4

CREATIVE TEAM

Bij The 18 Studio beschikken wij over een creatief team die veel ervaring heeft met prachtige merken zoals Hunkemöller, JOSH V, Ibana Fashion, Olcay Gulsen Beauty en nog veel meer. Wil jij tijdens jouw shoot ook één van onze fotografen of videografen bijboeken? Stuur dan gerust een mailtje naar info@the18studio.com. Vertel ons daarin wat voor shoot je wilt plannen in de studio, de hoeveelheid beelden die je graag zou willen ontvangen en aan welke datum + tijdslot je zit te denken. Dan maken wij een passende offerte voor je op en kijken we naar de beschikbaarheid van ons team.

5

TIME TO SHOOT

We vinden het geweldig dat jij The 18 Studio hebt gekozen voor jouw shoot. Bij aankomst word je verwelkomd door één van onze teamleden met een kopje koffie of thee. We nemen de huisregels van de studio nog een keer met je door en daarna kan je gelijk aan de slag. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom hebben we een handstomer, kledingrek, genoeg verlengsnoeren én natuurlijk een goede wifi verbinding aanwezig in de studio. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Creëer daarom je eigen settings met diverse meubels en props. Maar wees uiteraard voorzichtig met de items net zoals je thuis zou doen. 

6

WHEN YOU'RE DONE

Tijdens jouw shoot zullen wij de studio verlaten en kunnen jullie in alle privacy je gang gaan. Zo'n 5-10 minuten voor tijd komt één van onze teamleden de studio weer afsluiten of klaar maken voor de volgende boeking. Zorg dan ook dat je op tijd begint met het afbouwen en opruimen van de studio. Uiteraard zijn wij er om schoon te maken en de vaat af te wassen. We vinden het erg leuk om het eindresultaat van jullie shoot te zien. Vergeet ons daarom ook zeker niet te taggen op Instagram wanneer jouw beelden online komen. 

Deel vooral leuke behind the scenes beelden wanneer je bij ons in de studio bent.
Wij vinden het fantastisch om te zien hoe andere onze ruimte gebruiken.

Mijn ervaring met The 18 Studio is ronduit positief. Inmiddels heb ik 2 ervaringen en beide heel fijn en professioneel. Er is een goede sfeer en de ruimte is heel prettig om in te werken. Tussendoor hebben we ook nog even snel een fotoshoot gedaan en het resultaat is echt top. Ik zou deze studio zeker aanraden.

- Meta Herman de Groot

TESTIMONIALS

BY OUR RECENT CLIENTS

Bij The 18 Studio heb ik een personal branding shoot gehad. Dit was een erg leuke en comfortabele ervaring wat resulteerde in prachtige foto's die ik nu gebruik op mijn website en allerlei andere marketinguitingen. Door The 18 Studio heb ik nu meer professionele foto's en een krachtigere uitstraling weten te behalen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee. Ook staat er in de toekomst op de planning om de ruimte. die erg stijlvol is ingericht, in te zetten voor workshops en masterclasses. Ik kijk hier erg naar uit!

- Anaïta, The School of Mental Health

Wat heb ik enorm genoten van de branding shoot in The 18 Studio! Angela ging vlot te werk, kwam met eindeloos veel goede ideeën en inspiratie en heeft echt ontzettend mooi werk afgeleverd. De beelden kan ik heel goed gebruiken voor mijn website en andere social media kanalen. En last but not least; de studio is echt prachtig! Elke hoek heeft weer unieke details en verschillende mogelijkheden. De kleuren zijn ook echt prachtig en door de grote ramen en gordijnen is er altijd precies genoeg licht. Echt een aanrader!

- Stefanie Vollering

TWEE DAGLICHT STUDIO'S | STUDIO FLOW | STUDIO OASIS | BOEK JOUW TIJDSLOT VAN 2 T/M 10 UUR

bottom of page