Untitled-1.png

The 18 Studio is een daglicht fotostudio die jou het gevoel van thuis wilt geven. Een huiselijke sfeer met de mooiste interieur items staan voor je klaar. Door de warme beige tinten en materialen is de studio voor iedereen geschikt. Het zorgt voor balans en laat jouw product of dienst eruit springen. Het is het fundament voor het maken van inspirerende content. Details zijn daarbij ook een belangrijk element. Doordat de studio is ingericht door content creators is er aan elk detail gedacht. Denk aan de beste hoekjes, het mooiste licht en de kleuren die alles in balans brengen op beeld. 

 

De fotostudio is inzetbaar voor verschillende shoots, masterclasses, meetings en evenementen. Je kunt The 18 Studio huren voor 2 uur, een halve dag of een hele dag. Bekijk hier alle mogelijkheden.

A7F535BF-3F9C-469E-87F6-023BF7931163.JPG
Blender_Start2.jpeg

(Product)

(Fashion)

Facetune_07-02-2022-18-44-25.JPG

(Beauty)

TESTIMONIALS

By our recent clients

aanhalingstekens-wit_edited.png

Mijn ervaring met The 18 Studio is ronduit positief. Inmiddels heb ik 2 ervaringen en beide heel fijn en professioneel. Er is een goede sfeer en de ruimte is heel prettig om in te werken. Tussendoor hebben we ook nog even snel een fotoshoot gedaan en het resultaat is echt top. Ik zou deze studio zeker aanraden.

- Meta Herman de Groot

aanhalingstekens-wit_edited.png

Bij The 18 Studio heb ik een personal branding shoot gehad. Dit was een erg leuke en comfortabele ervaring wat resulteerde in prachtige foto's die ik nu gebruik op mijn website en allerlei andere marketinguitingen. Door The 18 Studio heb ik nu meer professionele foto's en een krachtigere uitstraling weten te behalen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee. Ook staat er in de toekomst op de planning om de ruimte. die erg stijlvol is ingericht, in te zetten voor workshops en masterclasses. Ik kijk hier erg naar uit!

- Anaïta, The School of Mental Health

aanhalingstekens-wit_edited.png

Wat heb ik enorm genoten van de branding shoot in The 18 Studio! Angela ging vlot te werk, kwam met eindeloos veel goede ideeën en inspiratie en heeft echt ontzettend mooi werk afgeleverd. De beelden kan ik heel goed gebruiken voor mijn website en andere social media kanalen. En last but not least; de studio is echt prachtig! Elke hoek heeft weer unieke details en verschillende mogelijkheden. De kleuren zijn ook echt prachtig en door de grote ramen en gordijnen is er altijd precies genoeg licht. Echt een aanrader!

- Stefanie Vollering