top of page
Neutral and earthy background for photoshoots

The 18 Studio is meer dan alleen een daglicht studio. Ons creatieve team staat voor jou klaar en denkt graag met jou mee. Wist je namelijk dat je ook een fotograaf of videograaf kunt bijboeken uit ons creatieve team? We hebben daarnaast een groot netwerk van modellen, visagisten én stylisten waarbij wij voor jou de perfecte match kunnen zoeken. 

 

De studio is een veelzijdige, lichte ruimte en inzetbaar voor verschillende shoots, commercials en creatieve projecten zoals masterclasses en evenementen. Door de hoge ramen komt er altijd prachtig licht binnen. De zonnestralen zijn te zien vanaf 09:00 's ochtends tot 13:00 's middags. 

Onze ruimte is volledig gemeubileerd waardoor je alle kanten op kunt en verschillende settings kunt creëren tijdens jouw shoot. Wil je meer gaan voor een studio setting? Dan staat er ook een achtergrondrol systeem tot je beschikking met 6 verschillende kleur mogelijkheden. 

 

Uiteraard is er ook een keuken aanwezig voor de lekkerste kopjes koffie en thee. Onze missie is dat jij het gevoel van thuis krijgt in onze daglicht studio. 

 

Je kunt The 18 Studio boeken voor 2 uur, 4 uur of 8 uur van maandag t/m zondag. Er zijn verschillende tijdsloten beschikbaar. 

 

Is de studio dé locatie voor jouw volgende shoot? Boek jouw tijdslot dan nu via onze boekingspagina.

Model shoot Fotostudio
Product fotografie Olcay Gulsen Beauty
Silke Dekker Model The 18 Studio

(FASHION)

(PRODUCT)

(BEAUTY)

aanhalingstekens-wit_edited.png

Mijn ervaring met The 18 Studio is ronduit positief. Inmiddels heb ik 2 ervaringen en beide heel fijn en professioneel. Er is een goede sfeer en de ruimte is heel prettig om in te werken. Tussendoor hebben we ook nog even snel een fotoshoot gedaan en het resultaat is echt top. Ik zou deze studio zeker aanraden.

- Meta Herman de Groot

TESTIMONIALS

BY OUR RECENT CLIENTS

aanhalingstekens-wit_edited.png

Bij The 18 Studio heb ik een personal branding shoot gehad. Dit was een erg leuke en comfortabele ervaring wat resulteerde in prachtige foto's die ik nu gebruik op mijn website en allerlei andere marketinguitingen. Door The 18 Studio heb ik nu meer professionele foto's en een krachtigere uitstraling weten te behalen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee. Ook staat er in de toekomst op de planning om de ruimte. die erg stijlvol is ingericht, in te zetten voor workshops en masterclasses. Ik kijk hier erg naar uit!

- Anaïta, The School of Mental Health

aanhalingstekens-wit_edited.png

Wat heb ik enorm genoten van de branding shoot in The 18 Studio! Angela ging vlot te werk, kwam met eindeloos veel goede ideeën en inspiratie en heeft echt ontzettend mooi werk afgeleverd. De beelden kan ik heel goed gebruiken voor mijn website en andere social media kanalen. En last but not least; de studio is echt prachtig! Elke hoek heeft weer unieke details en verschillende mogelijkheden. De kleuren zijn ook echt prachtig en door de grote ramen en gordijnen is er altijd precies genoeg licht. Echt een aanrader!

- Stefanie Vollering

bottom of page