top of page
zwangerschapsshoot

PREGNANCY & FAMILY SHOOT

Hoe bijzonder is het om herinneringen vast te leggen samen met je (toekomstige) gezin? The 18 Studio biedt jou de mogelijkheid deze mooie momenten te vereeuwigen. Ons team bestaat uit fotografen die ervaring hebben met pregnancy én familie shoots. Zo kunnen we samen met jou een volledige shoot organiseren. We verwelkomen jou graag in onze daglicht studio.

Maxime pregnancy shoot
family shoot Dippa
Zwangerschaps foto's Dronten

Fotograaf Melis Mekking voor Maxime

Fotograaf Angela Nicole voor familie Büller-Khosla

Fotograaf Emma de Jongste voor familie Schols

MEMORIES

CAPTURE BEAUTIFUL

together

Bij The 18 Studio begrijpen we hoe bijzonder de periode van de zwangerschap is. Het is een tijd vol verwachting, liefde en de groei van een nieuw leven. Onze missie is om jou het gevoel van thuis te geven zodat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens jouw shoot. Daardoor zul je nog meer gaan stralen op beeld. 

Ga tijdens jouw shoot voor diverse beelden. Denk hierbij aan close-ups van je prachtige buik, in verschillende outfits en vergeet natuurlijk niet de intieme foto's met jouw partner.

 

Wist je dat je het beste een pregnancy shoot kunt doen wanneer je tussen de 30 en 34 weken bent? Wij denken graag met jou mee wat de beste tijd is om jouw shoot bij ons in de studio te plannen. 

Zwangerschapsfotografie Dronten

Fotograaf Emma de Jongste voor Familie Schols

Familie fotografie Flevoland
zwangerschaps fotografie Flevoland

Fotograaf Angela Nicole voor familie Büller-Khosla

Fotograaf Melis Mekking voor Maxime

Een familie shoot is niet alleen de gelegenheid om prachtige foto's te laten maken maar ook om jullie unieke band als gezin vast te leggen. We moedigen speelsheid en spontaniteit aan zodat we de échte liefdevolle momenten kunnen fotograferen. Samen met één van onze fotografen kun je de meest dierbare momenten van interactie, liefde en geluk delen. Van knuffels en kusjes tot lachbuien en spelletjes, elk uniek aspect van jouw gezin wordt vastgelegd in prachtige beelden die een leven lang mee gaan. 

Family shoot The 18 Studio
Family shoot Flevoland
Gezinsshoot in daglicht studio

Fotograaf Angela Nicole voor familie Brouwer

Fotograaf Angela Nicole voor familie Brouwer

Fotograaf Angela Nicole voor familie Brouwer

TWEE DAGLICHT STUDIO'S | STUDIO FLOW | STUDIO OASIS | BOEK JOUW TIJDSLOT VAN 2 T/M 10 UUR

bottom of page