top of page
brand shoot, flevoland, dronten, fotografie

PERSONAL BRAND SHOOT

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om een sterke en consistente online aanwezigheid te hebben. Jouw website en social media zijn hierin de manier om jouw doelgroep aan te spreken en je merk op te bouwen. Onze brand shoots geven jou de mogelijkheid om jouw merkidentiteit, producten en diensten op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Door de volledig gemeubileerde studio kunnen wij diverse settings creëren die passen bij jouw sfeer en visie. Daarnaast is het altijd fijn om een goed gevulde beeldbank te hebben die je  kan gebruiken voor verschillende online en offline uitingen.

NURDAN 105.jpg
Brandshoot, Amsterdam, Fotografie, Business shoot
Brandshoot in Flevoland met fotograaf voor business

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Fotograaf Angela Nicole voor Allen & Overy

BRANDING

TAKE YOUR

to the next level

Bij een personal brand shoot in The 18 Studio hoef jij je als ondernemer nergens meer druk om te maken. Zo ben jij zeker van onze prachtige locatie, een top fotograaf uit ons creatieve team en een gevarieerde professionele beeldbank. 

 

Van te voren zullen wij contact met je hebben en jouw visie en plan bespreken. Aan de hand van een passend moodboard gaan wij jouw shoot voorbereiden. Mocht jij voor jouw shoot nog vragen hebben staat ons team altijd voor je klaar om deze te beantwoorden zodat je met een fijn en vertrouwd gevoel naar jouw brand shoot toe kan leven.  

Een personal brand shoot boek je al vanaf €399,- ex btw. Wat kan je hier van verwachten? Een shoot van 1 uur mét professionele fotograaf, een high end locatie en zo'n 20 bewerkte beelden. Hier zal gegarandeerd een nieuwe Linkedin of Instagram profielfoto tussen zitten. 

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Fotoshoot in Flevoland
Brandshoot voor ondernemers met fotograaf

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Wil je als fotograaf een personal brand shoot dag organiseren in The 18 Studio? Dat kan! Onze daglicht studio is ingericht door onze fotografe en founder Angela. Zo is er aan elk detail gedacht en is er gekeken naar de inrichting met een fotografisch oogpunt. Boek een ruim tijdslot voor jouw brand shoot dag en maak de mooiste portretten van  meerdere ondernemers. Zo ben jij de hele dag voorzien van een veelzijdige locatie en kan je in alle rust te werk gaan. 

brand shoot fotograaf dronten
mannelijke brand shoot, fotograaf, branding
brand shoot, fotograaf, daglicht studio

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Fotograaf Angela Nicole voor The 18 Studio

Detail shot for The 18 Studio met Lizzy

I WANT TO BOOK

Dank je wel voor je aanvraag! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Vul het onderstaande formulier in om een brand shoot aan te vragen

BOOK

TWEE DAGLICHT STUDIO'S | STUDIO FLOW | STUDIO OASIS | BOEK JOUW TIJDSLOT VAN 2 T/M 10 UUR

bottom of page