top of page
Fashion Shoot met model Nikki

POSSIBILITIES

Boek de shoot die bij jou past

THE STUDIO

Onze daglicht studio is inzetbaar voor verschillende soorten shoots. Denk aan fotoshoots, commercials of diverse video opnames. Creëer met jouw team prachtige high end content op een unieke locatie. Je kunt de studio huren voor verschillende tijdsloten. 

2 uur boeking - €225,- ex btw. 

4 uur boeking - €375,- ex btw. 

8 uur boeking - €595,- ex btw. 

10 uur boeking - €695,- ex btw.

Bekijk de beschikbare datums en tijdsloten via onze boekingspagina. 

BRAND SHOOT

60 MIN
VOOR €299,-
EX. BTW

 

Altijd al professionele foto’s van jezelf willen hebben voor jouw social media of website? Dan is een brand shoot zeker wat voor jou! Het doel van een personal brand shoot is onder andere  mooie portretten schieten van jou als ondernemer. Daarnaast is het handig om een goed gevulde beeldbank te hebben om te gebruiken voor verschillende online en offline uitingen.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt The 18 Studio boeken als locatie voor jouw brand shoot. Daarnaast is het mogelijk om één van onze huis fotografen bij te boeken uit team NOUVEAU BLVCK. Bekijk de portfolio van onze fotografen hier. Bij een shoot van 60 minuten ontvang je al 30 bewerkte beelden voor €299,- ex btw. 

Laat jezelf en/of jouw diensten stralen en vraag naar de beschikbaarheid via de onderstaande button. 

 

PRODUCT
FOTOGRAFIE

Let's talk about productfotografie! Kwalitatief goede productfoto's zijn natuurlijk een must voor jouw bedrijf. Gelukkig kan je hiervoor ook terecht bij The 18 Studio. Onze productfotograaf Emma de Jongste staat voor je klaar om de mooiste beelden te schieten van jouw producten. 

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om productfoto's. We denken graag met je mee om de juiste settings voor jou te creëren. Van sfeervolle productfoto's tot e-commerce beelden voor jouw webshop. Vraag naar de mogelijkheden of boek jouw shoot nu via de onderstaande button. 

FASHION SHOOTS

Op zoek naar een prachtige fotostudio voor jouw fashion gerelateerde shoots? Look no further! Van lookbook shoots tot campagnes. Alles is mogelijk! Doordat de studio een rustige en lichte uitstraling heeft dient het als de perfecte basis om jouw collectie(s) eruit te laten springen. 

Onze fotograaf Melis is gespecialiseerd in fashion shoots en gebruikt graag haar creativiteit om unieke beelden te creëren! Naast een fotograaf hebben we een groot netwerk van modellen, visagisten en stylisten. Zo kunnen we hierin voor jou ook de perfecte match zoeken. 

Boek jouw shoot via de onderstaande button of vraag ons naar de mogelijkheden.

bottom of page