top of page

POSSIBILITIES

Boek een shoot die bij jou past

NB_18416.jpg

PRODUCT FOTOGRAFIE

Let's talk about productfotografie! Kwalitatief goede productfoto's zijn natuurlijk een must voor jouw bedrijf. Gelukkig kan je hiervoor ook terecht bij The 18 Studio. Onze productfotografen staan voor je klaar om de mooiste beelden te schieten van jouw producten. 

BRAND SHOOT

Altijd al professionele foto’s van jezelf willen hebben voor jouw social media of website? Dan is een brand shoot zeker wat voor jou! Het doel van een personal brand shoot is onder andere  mooie portretten schieten van jou als ondernemer. Daarnaast is het handig om een goed gevulde beeldbank te hebben om te gebruiken voor verschillende online en offline uitingen.

brand shoot, fotografie, flevoland, bedrijfsfotografie
NB_19060.jpg

FASHION FOTOGRAFIE

Op zoek naar een prachtige fotostudio voor jouw fashion gerelateerde shoots? Look no further! Van lookbook shoots tot campagnes. Alles is mogelijk! Doordat beide studio's een rustige en lichte uitstraling hebben dienen ze als de perfecte basis om jouw collectie(s) eruit te laten springen. 

PREGNANCY & FAMILY SHOOT

Een tijd om te koesteren, een moment om te delen. Een pregnancy en/of familie shoot is een prachtige manier om de bijzondere periode met jouw (toekomstige) gezin vast te leggen. De studio zal jullie het gevoel van thuis gegeven door de warmte en rustige omgeving. The 18 Studio is daarom de uitgelezen plek voor jouw family shoot. Jullie zullen je op je gemak voelen en daardoor nog meer stralen op beeld. We voelen ons vereerd om dit intieme moment met jullie te delen. 

familie shoot, gezinsshoot, zwangerschapsshoot, fotografie, flevoland
NB_14184.jpg

INTERIEUR FOTOGRAFIE

Het gebruik van daglicht in interieur fotografie zorgt voor een natuurlijke weergave van kleuren, texturen en details. Het brengt de ruimte tot leven en maakt het mogelijk om de ware ambiance van een interieur te ervaren.Onze daglicht studio's bieden ook voldoende ruimte om verschillende interieur stijlen vast te leggen. Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een stijlvolle keuken of een luxe slaapkamer met badkamer, onze studio kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en afmetingen van elk interieur.

TWEE DAGLICHT STUDIO'S | STUDIO FLOW | STUDIO OASIS | BOEK JOUW TIJDSLOT VAN 2 T/M 10 UUR

bottom of page