top of page

- ticket

EARLY BIRD

Profiteer nu van onze Early Bird Actie en bespaar tot maar liefst 50% op jouw boeking voor onze nieuwste daglicht studio: Studio Oasis. 

Een luxe omgeving, met natuurlijk daglicht, een unieke badkamer én slaapkamer setting waar jouw ideeën tot leven komen. Met onze unieke aanbieding hoef je nog niet eens een specifieke datum te kiezen. Wissel je ticket in wanneer het jou het beste uitkomt in 2023.

Of je nu een creatieve fotoshoot wilt organiseren, een inspirerende video wilt opnemen of ander creatief project - Studio Oasis is jouw ultieme bestemming! 

Wacht niet te lang, want er zijn maar 10 Early Bird tickets te verkrijgen. Hoe werkt het? Je besteld via het formulier hieronder jouw early bird ticket. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging met een daarbij jouw factuur. We werken ten alle tijden met een betaling vooraf. 

Stap binnen in Studio Oasis, een oase van rust en wellness. Deze studio verwelkomt je met een high end badkamer en slaapkamer setting. Een oase van sereniteit, omgeven door de vertrouwde aardse tinten die je van ons gewend bent. Met een unieke ruimte van 100 m2 biedt Studio Oasis een perfecte omgeving voor jouw creatieve campagnes en content shoots.

 

Studio Oasis is volledig gemeubileerd, zo kun je met diverse meubels en props eindeloos veel settings creëren. Elke centimeter van deze studio is ontworpen om een gevoel van rust en harmonie te creëren.

  • Fotostudio van circa 100m2

  • High end suite feeling

  • 2.80 meter hoog

  • Volledig gemeubileerd 

  • Beschikt over een bad en wastafel setting. Let op: er is geen wateraansluiting voor het bad of wastafel. It's just for the look & feel.

Scherm­afbeelding 2023-07-31 om 16.32.21.png
OASIS_edited.jpg

BOOK A SPOT

Tijdslot

Bedankt voor jouw boeking!

NOW OPEN FOR BOOKINGS | STUDIO OASIS | YOUR NEW GO-TO BATHROOM AND BEDROOM STUDIO

bottom of page