NB_19528.jpg

28 september 2022

BRAND SHOOT

- Day

Facetune_10-08-2022-16-05-11.JPG

YOUR TIME TO SHINE

Het is weer tijd voor een nieuwe brand shoot day in onze daglicht studio! Altijd al professionele foto’s van jezelf willen hebben voor jouw social media of website? Dan is deze 1 uur durende brand shoot wat voor jou! Wat kan je verwachten? Je wordt een uur lang gefotografeerd door één van onze vaste fotografen uit team NOUVEAU BLVCK. Je hebt de mogelijkheid om 5 verschillende looks te schieten tijdens deze shoot. Onze fotografen hebben al diverse brand shoots gedaan in de studio en zullen met hun ervaring de mooiste beelden voor jou creëren. Je ontvangt achteraf minimaal 30 bewerkte foto’s.

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

Afgelopen maandag ben ik voor het eerst op de foto gekomen bij The18studio. Emma de Jongste heeft mij gefotografeerd en ik ben enorm blij met het eind resultaat! Ik zou een brandingshoot hier zeker aanraden en ik zal in de toekomst ook zeker weer eens heen gaan! Complimenten!

- Renee Veeman

TESTIMONIALS

By our recent clients

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

Wat heb ik enorm genoten van de branding shoot in The 18 Studio! Angela ging vlot te werk, kwam met eindeloos veel goede ideeën en inspiratie en heeft echt ontzettend mooi werk afgeleverd. De beelden kan ik heel goed gebruiken voor mijn website en andere social media kanalen. En last but not least; de studio is echt prachtig! Elke hoek heeft weer unieke details en verschillende mogelijkheden. De kleuren zijn ook echt prachtig en door de grote ramen en gordijnen is er altijd precies genoeg licht. Echt een aanrader!

- Stefanie Vollering

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

De resultaten van mijn brand shoot bij The 18 Studio zijn prachtig! De studio is de perfecte plek voor professionele fotos en het is zo super mooi ingericht. Ik voelde me gelijk om mn gemak! Ik zou zeker nog een keer boeken met dit geweldige team!

- Marlinde Eissens

 
EMMA-2.jpg

I WANT TO BOOK

Beschikbaarheid opvragen:

Dank je wel voor je aanvraag! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Vraag beschikbaarheid op via het onderstaande formulier

NOVEMBER DEAL 

BOEK DE STUDIO MET ÉÉN VAN ONZE VASTE FOTOGRAFEN EN ONTVANG 25% KORTING OP DE HUUR VAN DE STUDIO