top of page
NB_19528.jpg

All-in

CONTENT SHOOT

- Day

NB_13564.jpg

ALL-IN CONTENT SHOOT

Is jouw bedrijf weer toe aan nieuwe high end quality content? We've got you! In samenwerking met team NOUVEAU BLVCK zullen wij jou volledig ontzorgen. Van de styling tot de visagie en modellen, alles is geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is ons de producten op te sturen. De rest regelen wij! 

Voorafgaand plannen we een concept call in en maken we samen een moodboard. Zo creëren we samen de perfecte plaatje. We stellen graag een pakket samen naar jouw wensen. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden en tarieven? Klik dan op de link hieronder. 

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

Afgelopen maandag ben ik voor het eerst op de foto gekomen bij The18studio. Emma de Jongste heeft mij gefotografeerd en ik ben enorm blij met het eind resultaat! Ik zou een brandingshoot hier zeker aanraden en ik zal in de toekomst ook zeker weer eens heen gaan! Complimenten!

- Renee Veeman

TESTIMONIALS

By our recent clients

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

Wat heb ik enorm genoten van de branding shoot in The 18 Studio! Angela ging vlot te werk, kwam met eindeloos veel goede ideeën en inspiratie en heeft echt ontzettend mooi werk afgeleverd. De beelden kan ik heel goed gebruiken voor mijn website en andere social media kanalen. En last but not least; de studio is echt prachtig! Elke hoek heeft weer unieke details en verschillende mogelijkheden. De kleuren zijn ook echt prachtig en door de grote ramen en gordijnen is er altijd precies genoeg licht. Echt een aanrader!

- Stefanie Vollering

aanhalingstekens-wit_edited_edited.png

Met "the 18 studio" hebben wij fantastisch samengewerkt met een geweldig resultaat tot gevolg. Met de modellen, daglichtstudio en professionele fotografe Emma, zijn de plaatjes compleet. Dit bedrijf is een aanrader!

Joost en Charlotte

Sign me up!
NB_12310.jpg

I WANT MORE INFO

Dank je wel voor je aanvraag! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen.

bottom of page